Avís legal

La pàgina web deManatex de Banyeres S.L.. té com objectiu informar a l’usuari de les activitats que realitza i dels servicis que presta.

Manatex de Banyeres S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions de la informació continguda a la web o a la configuració i presentació d’aquesta.

A l’accedir a aquesta Web s’accepta que Manatex de Banyeres S.L. no serà responsable de conseqüència alguna, mal o prejudici derivats de dit accés o ús de la informació de la Web mencionada o per l’accés a altres matèries a Internet a través de les connexions amb aquesta pàgina web.

El Copyright del material que conté aquesta Web és propietat de
Manatex de Banyeres S.L.
L’accés a ell no implica llicència per a la seua reproducció i/o distribució i no està permès fer-ho sense el previ consentiment de Manatex de Banyeres S.L.

Les referències puntuals que es facin a la Web de Manatex de Banyeres S.L. qualsevol producte, servici, procés; enllaç, hipertext o qualsevol informació emprant la marca, el nom comercial, el fabricant o subministrador, etc. que siguin titularitat de tercers no constitueix ni implica patrocini, ni recomanació per part de Manatex de Banyeres S.L.