Casual

Tacte càlid i suau com les millors fibres naturals

Els teixits de la col·lecció Casual es caracteritzen per la gran varietat de combinacions i matisos possibles, així com el seu irresistible tacte càlid i suau que evoquen a les millors fibres naturals.

TapiceriaManteleríaDecoraciónResistenciaI+DBicolor

La composició de solucions decoratives amb la col·lecció Casual és sinònim de facilitat i èxit. Composta per 6 dissenys i més de 40 matisos en bells efectes bicolor, fan possible multitud d’alternatives decoratives en diversos estils per a cortina, tapisseria, joc de taula i cobrellit.
Les alternatives són múltiples amb aquests teixits que aporten la qualitat i distinció que s’espera als grans moments però també als més quotidians. El tacte és testimoni mut i inconscient de belles sensacions inesborrables que únicament s’aconsegueixen amb un teixit cuidat des d’un principi.
Vestir estances amb suaus cortines, taules amb delicats jocs de taula, llits i sofàs amb envoltants i càlides teles, és una passió que a Manatex hem fet realitat amb la Col·lecció Casual.
Innovació funcional per a una emoció clàssica.
El manteniment dels teixits de la Col·lecció Casual es desenvolupa en magnifiques condicions gràcies a la immillorable Fixa Tècnica que presenta:

  1. Resistència al llavat en sec

  2. Suporten llavats a 60 ºC

  3. Suporten l’ús de productes clorats

  4. Resistència al planxat

  5. Resistència a l’assecament a l’eixugadora

Una col·lecció on trobarà l’opció perfecta a alguna de les seues múltiples variants per a donar vida al seu negoci o projecte amb les millors garanties funcionals i els aspectes sensorials més sorprenents per als usuaris. També disponible en Ignífug per a tot tipus de projectes.
Recorde que a Manatex som especialistes en realitzar projectes a mesura i ajustats a les necessitats dels nostres clients gràcies al nostre departament de I +D+I que investiga en col·laboració amb els principals instituts tecnològics i universitats en l’avantguarda de la innovació tèxtil.