Nature

Tacte delicat amb la mateixa resistència

Existeixen dos elements amb gran protagonisme dintre de la decoració d’un saló, habitació o menjador. Les estovalles i les Cortines vesteixen orgullosa i elegantment cada estància segons l’estil marcat i desitjat.

DelicadoResistenteDecoraciónPurezaCalidadNatural

Els teixits naturals aporten equilibri entre les estàncies i les persones que els habiten i gaudeixen. La naturalitat és emblema de la qualitat i assossec, com la nostra Col·lecció Nature, tal vegada la més delicada de les que formen el divers catàleg de Manatex.

Som vertaderament conscients dels gustos i preferències de les persones i intentem justar-nos a eixes premisses respectant al màxim l’equilibri entre les diferents fibres tèxtils.

La col·lecció Nature és una de les més especials per a nosaltres i això es pot percebre amb sols tocar qualsevol de les teles que composen esta col·lecció. Nature de Manatex ofereix el millor tacte possible, delicat i suau, lligat a una resistència extrema per a aquest tipus de tèxtils.

Dins d’aquesta col·lecció podem trobar lonetes, semipanà i sarges de cotó, lli i polièster que garantissin una agradable aparença gràcies a la contribució d’aquestes fibres i un èxit al tacte rotund i segur.

Les teles de la Col·lecció Nature presenten matisos naturals i suaus, capaços de suportar la responsabilitat de marcar la diferencia i ser les protagonistes d’entorns basats en el disseny d’interiors més sofisticats. Els teixits Nature són elegits amb minuciosa estima per nosaltres , fet que demostra el gran interès que susciten en dissenyadors i interioristes nacionals i internacionals.

Dins de la varietat d’opinions que ofereix Nature es troben colorits i moderns tons amb els que vestir qualsevol projecte innovador i avantguardista. Com a la resta de les nostres col·leccions, amb la màxima personalització segons les necessitats concretes de cada projecte.

Els tèxtils de la Col·lecció Nature es poden aplicar a cortines, coixins, carpes, bosses, bosses i forros de qualitat superior amb els que oferir un valor afegit que sorprengui per la qualitat i tacte dels acabats finals.