Pure

Teles per a cortines i estovalles naturals i equilibrades

Existeixen dos elements amb gran protagonisme dins de la decoració d’un saló, habitació o menjador. Els tapets i les Cortines que vesteixen amb orgull i elegància cada estança segons l’estil desitjat.

NaturalEquilibrioDecoraciónPurezaI+DCalidad

La Col·lecció Pure afegeix al nostre catàleg un agradable ventall de teixits crus barrejats amb cotó i polièster o per a dotar a les cortines i estovalles de personalitat pròpia amb un aspecte molt natural.

La temprança d’una cortina i la subtil lleugeresa d’un tapet són detalls que no s’aconsegueixen de qualsevol manera, es necessiten tèxtils adequats i ben estudiats per a aconseguir l’èxit i la garantia de qualitat a llarg termini.

Les teles de la Col·lecció Pure presenten dissenys senzills que ajuden a dissenyadors i interioristes a aconseguir ambients molt càlids i equilibrats gràcies a elles. La naturalitat i puresa d’aquests teixits són sorprenentment únics obtenint resultats molt pràctics i funcionals.

Característiques com naturalitat, equilibri i puresa son sinònims d’una sòlida base per a crear espais que emocionen i generen un bell record a la ment de les persones. Vestir finestres o taules és una llavor delicada que es deu deixar en mans expertes i en teles sublimes.

A Manatex et presentem els teixits de la Col·lecció Pure per a que pugues crear en la ment el teu espai ideal per a que nosaltres el fem realitat siguin quines siguin les teues necessitats i desitjos. Cada projecte el treballem des de la personalitat i la qualitat en el servici del nostre experimentat equip humà.

La confiança als teixits Pure es deu a la seua senzilla bellesa i a la seua alta capacitat per a fusionar-se als espais més dispars.