Pyros

Garantia de seguretat amb la més alta qualitat dels teixits ignífugs

La col·lecció Pyros de Manatex cobreix les necessitats de decoració per a tota mena de projectes hotelers i del canal Horeca amb la garantia de seguretat que aporten els teixits tècnics ignífugs.

DecoraciónHorecaIgnífugosI+DColectividadesCalidad

Tots els teixits que formen part de la Col·lecció Pyros són teixits tècnics ignífugs, avalats segons la més alta classificació en base a la normativa europea UNE EN 13733:2003 i UNE EN 1021:1994 per a cortines i entapissats d’instal·lacions publiques. A més compleix amb la certificació francesa M1 (NF P 92-503, NF P 92-504, NF P 92-505) i la certificació de seguretat marítima IMO.

Per a satisfer tots els requisits dels nostres clients, la Col·lecció Pyros embolica una precisa varietat de teixits que combinen de forma molt unida la bellesa estètica amb les garanties en seguretat més actuals:

Sedassos de la Col·lecció Pyros

Els sedassos ignífugs Pyros de Manatex són teixits vaporosos i translúcids en una gama de colors clars i lluminosos.

Cortina i Tapisseria de la Col·lecció Pyros

Les cortines i tapisseries ignífugues Pyros de Manatex són una extensa col·lecció de teixits en múltiples colors i dissenys que ofereixen infinites possibilitats de decoració amb la màxima seguretat. 

Opacs de la Col·lecció Pyros

Els teixits ocultants ignífugs Pyros de Manatex bloquegen completament el pas de la llum solar a l’estança, creant un ambient adequat d’intimitat i descans.

Les diverses qualitats tècniques i ignífugues dels tèxtils Pyros s’ajusten a qualsevol nivell de decoració i exigència, convertint-se en els dos millors aliats en seguretat i estètica per a qualsevol negoci.

La versatilitat i personalització de qualsevol projecte tals com locals públics, hotels, restaurants, cines, teatres i hospitals, complint amb la normativa de seguretat ignífuga és possible gràcies a la Col·lecció Pyros de Manatex.