Quilt

Teixits selectes per a vestir els interiors més exigents

Una de les claus per a obtenir un resultat que enamore amb la decoració d’una estança és la personalitat i les característiques dels teixits que vesteixin tant mobles com els diferents espais de l’habitació.

DelicadoResistenteDecoraciónPurezaCalidadNatural

L’experiència que ens avala als més de noranta anys dedicats a la comercialització de teixits per a tapisseria, decoració, confecció i contract, ens proporciona una ampla perspectiva sobre els desitjos dels usuaris i consumidors més selectes i exclusius.

La col·lecció Quilt té un estil elegant i natural amb una gran varietat de dissenys a disposició dels gustos i preferències del client. Els teixits de la col·lecció Quilt estan dissenyats per a obtenir d’ells el màxim rendiment i vistositat, aconseguint un resultat amb la màxima bellesa a la vista i una sorprenent suavitat al tacte.

Recomanem emprar els teixits de la col·lecció Quilt en cobertors, coixins, cortines, jocs de taula i tovallons. El resultat d’aquests teixits és garantia de qualitat i èxit.
Si tinguérem que destacar dos aspectes que descrigueren als teixits de la col·lecció Quilt serien, sense cap dubte els següents:

El volum propi del teixit crea ambients càlids i confortables.

L’aspecte natural del disseny distingeix el teixit i aconsegueix que a l’aplicar-se els espais es converteixen en llocs exquisits.

Les òptimes condicions de manteniment que li confereixen unes garanties úniques de durabilitat

L’elegància d’una estança la marquen els xicotets detalls que la vesteixen i decoren sense cridar l’atenció, tant sols formant part d’ella i cobrint amb suavitat cada racó. En Manatex ho sabem i per eixe motiu posem tot el nostre coneixement en desenvolupar teixits com el Quilt amb la més avançada tecnologia i amb la garantia de treballar cada projecte de manera particular i a mida.
Vesteix el teu interior com vestiries l’exterior.