Riviere

Els desitjats teixits fàcils de netejar i resistents al desgast

Als establiments d’apertura al públic, així com a casa són necessaris els teixits resistents que suporten el desgast de l’ús diari i que a la vegada siguen capaços de repel·lir líquids, taques i que faciliten la neteja.

ResistenciaDurabilidadSolidoDecoracionTapiceriaI+D

Exigències que al passat eren impossibles de satisfer al sector tèxtil, però que avui a Manatex li donem solució amb la Col·lecció Riviere, destinada a acompanyar al llarg del temps els usos més extrems amb màximes garanties de qualitat al teixit.

La Col·lecció Riviere és ideal per a tapisseries, coixins, camins de taula i estalvis individuals. L’exposició a una gran activitat d’ús i manteniment, en canvi als teixits de la decoració Riviere, és senya de durabilitat i garantia.

La gama de color d’aquesta col·lecció és realment ampla per a satisfer un gran ventall de gustos i preferències dels nostres clients. Podem trobar 52 colors on distingim des de els més naturals i elegants fins als més moderns, frescs i desenfadats.

La col·lecció Riviere combina a la perfecció els avanços més destacats funcionals en tèxtils amb les notes més singulars en quant a color i disseny es refereix.
L’ús i la neteja dels teixits Riviere estan avalats per les proves més exhaustives als laboratoris acreditats per a ser una garantia inqüestionable. Algunes d’aquestes característiques són:

Fàcil neteja gràcies a l’acabat Tefló antitaques que repèl els líquids aiguosos i grassos.

Resistència del teixit i solidesa del color al desgast produït per el llavat, el fregament i la llum.

Els teixits de la Col·lecció Riviere ofereixen un comportament òptim per als escenaris més exigents com són l’hostaleria i la tapisseria. Amb la garantia de Manatex els nostres clients poden desenvolupar cadascú dels seus projectes segons les seues necessitats.