Forro

Els forros són una de les especialitats de Manatex, els quals presenten un ampli sortit en diferents qualitats i composicions que s’adapten a totes les necessitat i amb un servici immillorable.

Els Forros de Manatex són teixits suaus i resistents molt versàtils, ideals per al folrat de cortines de qualitat, el folrat de cobrellits, la confecció de fundes per al coixí, la confecció de fundes nòrdiques i roba de llit, la confecció de fundes de mobles i molt més.

Forros 50/50% de Cotó i Polièster

Els forros Pes/Co de Manatex són la combinació ideal de tacte suau i càlid amb flexibilitat i elevada resistència.

Forros 100 % Cotó

Els Forros 100% Cotó de Manatex ofereixen totes les excel·lències de les fibres naturals com el confort, el transpirable, la calidesa i la suavitat per a la confecció de peces d’elevada qualitat.

Forros 100 % Polièster

Els forros 100% Polièster de Manatex ofereixen la màxima resistència amb les millors condicions de manteniment i el menor risc d’encongiment per a la confecció de peces duradores.

Forros Ignífugs

Els Forros Ignífugs de Manatex són teixits tècnics ignífugs amb la més alta classificació segons la normativa europea UNE EN 13733:2003 i UNE EN 1021:1994 per a cortines i entapissats d’instal·lacions públiques, així com amb la certificació francesa M1 (NF P 92-503, NF P 92-504, NF P 92-505) i la certificació de seguretat marítima IMO

Forros ignífugs de Manatex és una col·lecció de teixits auxiliars de la decoració per a projectes al sector hoteler i Horeca.