Moletons

El moletó és una de les especialitats de Manatex que presenta ú dels majors sortits del mercat amb un servici immillorable.
Els moletons de Manatex són teixits suaus i apelfats que donen volum, delicadesa i caiguda a les cortines de qualitat.

També són el teixit per excel·lència per al òptim entapissat de parets, sense oblidar que són essencials a taula per a la comoditat dels comensals i un farcit idoni que aporta calidesa i volum als cobrellits.

Teixits

El Moletó Teixit de Manatex és el farcit de major qualitat i resistència, el sortit es composa de nombroses variants que satisfent diferents necessitats de volum, caiguda, tacte vaporositat i preu.

No Teixits

Els Moletons no Teixits de Manatex són l’article perfecte per al entapissat de parets, la col·lecció presenta diferents versions de volum i ample que s’ajusten a les diferents versions de volum i amplària que s’ajusten a les diferents necessitats d’instal·lació.

Estalvis

Els estalvis de Manatex són teixits indispensables per a protegir la taula i donar confort i comoditat als comensals tant a casa com al restaurant, la col·lecció presenta diferents versions de qualitat, volum i amplària que satisferen les diverses preferències i necessitats dels usuaris