Popelín

Popelín és una col·lecció de teixits fins, delicats i resistents en nombrosos dissenys i colors tant llisos com estampats. Popelín de Manatex té teixits ideals per a la confecció de peces i coixins de qualitat.

ResistenciaDurabilidadSolidoDecoracionTapiceriaI+D

Tintat

Popelín Tintat de Manatex és una col·lecció de teixits delicats i resitents en més de 35 colors tant elegants com frescos per a la confecció de peces i coixins de qualitat.

Estampat

Popelín Estampat de Manatex és una col·lecció de teixits delicats i resistents amb dibuixos especialment pensats per a la confecció de vestits tradicionals i de coixins de qualitat.

Brodat

Popelín Brodat de Manatex és una col·lecció de teixits delicats i resistents amb bells brodats especialment pensats per a la confecció de vestits tradicionals d’elevada singularitat.

Ploma i Fibra

Popelín ploma i fibra de Manatex és un teixit especialment dissenyat per a contenir el farcit de ploma o fibra tacte ploma de coixins i almohades.

Ignífug

Popelín Ignífug de Manatex és un teixit que compleix amb la normativa BS de Regne Unit especialment dissenyat per contenir el farcit ploma o fibra tacte ploma de coixins i almohades.

Impermeable

Popelín impermeable de Manatex és un teixit impermeable i resistent per a la confecció de gavardines, impermeables, capellines, cangurs, anoracs, parques, paravents i altra roba de protecció de la pluja i l’aigua.

Foamitzat

Popelín foamitzat de Manatex és un teixit amb espuma ideal per a la fabricació de joguets amb encoixinats.