Retors

Retors és una col·lecció de teixits naturals túpats i molt resistents, principalment de composició 100% cotó però també de lli i jute. Retors de Manatex conté teixits indispensables per a la fabricació de mobles entapissats i coixins farcits de ploma i fibra.

ResistenciaDurabilidadSolidoDecoracionTapiceriaI+D

Retor

Retor és una col·lecció de teixits naturals tupats i molt resistents, composada principalment de cotó, esta col·lecció és idònia per a la fabricació de mobles entapissats, coixins i almohades amb farcit de ploma i fibra.

Cal destacar que conté teixits ideals per al folrat dels braços i els baixos del mobiliari, també és molt útil per a sofàs desenfundables, la instal·lació de reforços i tirants a l’interior del moble entapissat i inclòs la restauració de mobles antics i artesanals

Sarja

Sarja de Manatex és una col·lecció de teixits amb lligament diagonal ideal per al moble d’alta qualitat, entapissat en pell i per a almohades de ploma de gama alta.

Retors Ignífugs

Retors Ignífugs de Manatex és una col·lecció de teles ignífugues molt resistents en cotó 100% que compleixen amb les normatives BS de Regne Unit per a la fabricació de mobles entapissats, coixins i almohades.