Desenvolupament i personalització de productes tèxtils adaptats a mesura

Donada la gran oferta actual als mercats de tot tipus de teixits, és fonamental un enfoc de desenvolupament i personalització de productes tèxtils adaptats a mesura. .

A Manatex som conscients de les exigències de cada client dins de la cadena de valor del nostre sector i de la importància que juga cadascú d’ells, pel que hem d’escoltar què necessitats tenen i analitzar la manera d’adequar les nostres propostes a aquestes.
Cada espai que vestirà productes tèxtils té unes característiques determinades i concretes, pel que la personalització i adequació de l’oferta és un factor determinant per a nosaltres. Per als canals de prescripció,és a dir, arquitectes, prescriptors, dissenyadors, interioristes o decoradors, entre d’altres, resulta de gran ajuda que una empresa tèxtil posi a la seua disposició a l’inici mostres de teixits en formats manejables, amb les games de color i textures necessàries per a la seua perfecta adaptabilitat a l’espai on s’instal·laran.

Hem de posar-nos al lloc de qui té la idea decorativa de l’espai que vestirà i a més d’oferir-li totes les propostes que hem comentat anteriorment és important aportar el nostre assessorament en quant al tipus de teixit a elegir en funció de les seues característiques.

Per exemple, és interessant informar molt be sobre els teixits ignífugs, que poden marcar la diferencia quan estem parlant d’espais d’ús comú i col·lectiu, com per exemple la restauració o l’hostaleria.

També és molt important assessorar sobre la convivència entorn a l’ús de teixits ignífugs fabricats a partir de fibres naturals o bé a partir de fibres artificials o sintètiques.
Tacte, textura, color, simulació i altres aspectes d’interès són molt importants per a la presa de decisions final per part dels nostres clients, a qui aconsellem la millor elecció en funció de premisses.